Pogosta vprašanja

Potrebujem telefonsko številko in dostop do interneta, da lahko sodelujem?

Za kreiranje uporabniškega računa na spletnem orodju potrebuješ e-naslov in internetno povezavo, vse funkcionalnosti lahko opraviš tudi na občini in sedežih krajevnih skupnosti.

Kako ustvarim in potrdim svoj račun?

Račun ustvariš tako, da v glavi spletnega mesta klikneš na gumb Vpiši se, ter nato na povezavo Registriraj se. Za kreiranje uporabniškega računa moraš vpisati uporabniško ime, e-naslov, EMŠO in geslo. Po kreiranju računa ga moraš potrditi še s klikom na povezavo v e-pošti, ki ti jo bomo poslali na tvoj e-naslov.

Kako lahko ustvarim nov predlog?

Poleg spletnega je mogoče predlog oddati tudi v fizični obliki, in sicer: po pošti, na naslov Mestna občina Maribor, Ulica heroja Staneta 1, 2000 Maribor, osebno na navedem naslovu, v sprejemni pisarni št. 14 (do 13. ure), ali v kateri koli mestni četrti/krajevni skupnosti v času uradnih ur (tam bodo na voljo tudi tiskani obrazci). Za pomoč pri pripravi predlogov projektov se lahko udeležiš interaktivne in praktičnih delavnic, ki bodo vsak četrtek, ob 18. uri od 19. maja do 23. junija.

Pozabil_a sem svoje geslo. Kaj lahko storim?

Klikni na gumb Vpiši se, nato izberi povezavo Pozabljeno geslo. Na svoj elektronski naslov boš prejel_a navodila, kako ustvariti novo geslo.

Kako lahko spremenim svoj e-naslov, uporabniško ime in / ali geslo?

V glavi spletnega mesta klikni na gumb Moj račun, kjer lahko spremeniš vse svoje podatke.

Potrebuješ pomoč?

Imaš tehnične težave?

Kontaktiraj upravljalca aplikacije na consul@djnd.si.

Imaš kakršno koli drugo vprašanje?

Kontaktiraj predstavnike Mestne občine Maribor na sodeluj@maribor.si.